Pasningsordning

Privat pasningsordning vil sige, at vi er selvstændige. Dog er vi og vores hjem godkendt af kommunen på samme vilkår som den kommunale dagpleje. Der føres også kommunalt tilsyn i vores private pasningsordning.  Vi bestemmer selv vores åbningstider, ferieplanlægning og hvad vores hverdag skal byde på af spændende ting.

Når vi holder ferie, skal I selv sørge for pasning, men I får besked i rigtig god tid. Vi forsøger at planlægge ferie for 1 år ad gangen.

Privat pasningsordning vil også sige, at der ALDRIG vil blive modtaget børn i gæstedagpleje og dit barn vil ALDRIG skulle i gæstedagpleje. Dette minimerer evt. smitterisici og hverdagen bliver meget mere rolig og stabil, da børnene indbyrdes ikke skal forholde sig til ”fremmede” børn eller voksne.

 Det, at vi altid er 2 voksne til at passe børnene, betyder at vi vil kunne tilpasse aktiviteterne mere alders tilsvarende end ellers. Vi vil kunne dele børnene op aldersmæssigt for andre aktiviteter, også i drenge og pige lege.


 

 
Gitte & Flemmings private pasningsordning | Maltavej 5, 4800 Nykøbing F.  | Tlf.: 40 78 79 96 | gitteflemmingolsen@gmail.com